zaterdag 7 januari 2012

Bladmuziek, repetitielokatie, midifiles

Laat ik beginnen om een iedere de beste wensen over te brengen voor 2012! Dat het maar een mooi muzikaal jaar mag worden.

Er zijn diverse vragen binnengekomen over zowel de bladmuziek als de lokatie van de repetities.

Bladmuziek

De verspreiding van de bladmuziek heeft grote vertraging opgelopen. Onze oprechte excuses daarvoor! Heel vervelend dat het zo gelopen is. De muziek is inmiddels verzonden, en een ieder die heeft aangegeven nog geen bladmuziek te hebben, zal dit maandag of dinsdag (9 of 10 januari) per post ontvangen.
De dirigent heeft aangegeven rekening te houden met de daardoor verkorte voorbereidingstijd. We hopen toch dat iedereen met vertrouwen en plezier aan de eerste repetitie zal beginnen.
Op 14 januari repeteren we het Kyrie en het Credo.

Locatie repetities
Er zijn ook veel -terechte- vragen over de repetitielocatie. Helaas kan ik daar nog geen uitsluitsel over geven. Ik hoop jullie uiterlijk woensdag as. te kunnen laten weten waar de repetities plaats gaan vinden. Hou de mail en het blog dus goed in de gaten. De repetities zijn van 13:00 tot 16:30.

Midifiles
Op de site van het orkest staat een link met uitleg over de midifiles: http://www.symfonieorkest-scaramouche.nl/koor.htm - "Download midi-oefenfiles". Ook staan er links op deze site naar goede uitvoeringen van de Messa op Youtube. Maak hier vooral gebruik van.
Mochten er vragen zijn over de midifiles of over de maatcijfers en uitgaves dan kunnen jullie de dirigent daarvoor persoonlijk benaderen: arjen.wassink@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten